Gebaseerd op 51 recensies.
Amira Seif
Amira Seif
20/02/2022
Geverifieerd
Super blij met mijn zwangerschapshoot foto's! toen ik haar fotos voor het eerst voorbij zag komen dacht ik gelijk, daar wil ik mijn zwangerschap ook bij vast leggen! Heel veel keuze uit verschillende geweldige jurken en accessoires en je hoeft niet bang te zijn dat je niet weet hoe je moet gaan staan want daar wordt je tot in de puntjes bij geholpen!
Annika
Annika
18/02/2022
Geverifieerd
Heel erg blij met de foto's! Dierbaar om zulke momenten vast te leggen. Zowel van je zwangerschap als van je baby'tje. Ook samen als gezin op foto. Mitzi stelt iedereen op z'n gemak. Ook broertjes/zusjes die foto's maken spannend vinden of niet zo leuk. Zit altijd een geslaagd resultaat bij. Een selectie maken is eigenlijk niet te doen, alles is mooi vastgelegd. Dankjewel voor de mooie herinneringen!
Inge Rentmeester
Inge Rentmeester
08/02/2022
Geverifieerd
Wat een toffe foto’s maakt deze vrouw! Zeker een dikke aanrader om uit je comfort zone te stappen want als er iemand je op je gemak stelt is het Mitzi wel!!
Wendy Slabbekoorn
Wendy Slabbekoorn
22/01/2022
Geverifieerd
In 1 woord, GEWELDIG. Tijdens de shoot enorm genoten, ze stelt je op je gemak en haalt onzekerheden weg. Het resultaat is echt geweldig, wat een prachtige foto's!
Wendy Harmsen
Wendy Harmsen
15/01/2022
Geverifieerd
Heel erg blij met de foto's die ze van onze pasgeboren dochter en gezin heeft gemaakt. Mitzi is erg goed in haar werk.
Demi Brouwer
Demi Brouwer
09/12/2021
Geverifieerd
Wij zijn ontzettend blij met de prachtige newborn foto's van ons gezinnetje. Mitzi zorgde voor een ontspannen sfeer, heeft leuke ideeën en veel verschillende materialen in haar studio (wrapdoeken, haarbandjes etc) waar we uit konden kiezen om te gebruiken tijdens de shoot. Ik kan Mitzi zeker aanbevelen.
Manon Capello
Manon Capello
07/12/2021
Geverifieerd
Een prachtige zwangerschapsshoot laten doen bij Mitzi! Echt een hele grote aanrader om je zwangerschap op een bijzondere manier te laten vastleggen. Heel erg bedankt voor de mooie foto’s! 😘
merel joval
merel joval
11/11/2021
Geverifieerd
Ik raad iedereen deze fotograaf aan, ik heb mijn zwangerschapsshoot hier gedaan en het zijn prachtige foto's geworden. Mitzi stelt je heel erg op je gemak waardoor er mooie foto's ontstaan.
Sandra Dekker
Sandra Dekker
05/11/2021
Geverifieerd
Wat de fotoshoot door Mitzi zo bijzonder maakte, was het feit dat het zo spontaan verliep. Dat zie je ook direct aan de resultaten: geen stijve "statieportretten", maar vrolijke, speelse foto's. Fijn ook dat bijna alle combinaties (mama-papa-baby-oma) in de shoot zaten. Dankjewel voor de prachtige foto's, Mitzi!

“Mitzi heeft prachtige foto’s van mij en mijn gezin gemaakt. Ze zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt, waardoor je hele spontane foto’s krijgt. Mitzi heeft oog voor detail en is heel geduldig. Ze overlegt op een prettige manier en stuurt iedereen aan om tot het perfecte plaatje te komen. Het resultaat van de fotoshoot heeft mijn verwachtingen overtroffen! prachtige foto’s en een blijvende herinnering voor ons gezin.”
– Gonnelien Jobsen

“Maan, wat was je stoer! ondanks de paar tranen heeft mitzi onwijs mooie foto’s gemaakt van onze kleine meid ! Wij zijn hier enorm dankbaar voor! Mitzi is lief, heeft veel geduld en werkt zeer professioneel, echt een aanrader, bedankt!!!”
– Demi. mama van maan

“Prachtige foto’s heeft Mitzi van mijn vriend en mij gemaakt en wat was het gezellig! Je voelt je gelijk helemaal op je gemak. Ook een perfecte timing van ondergaande zon en een mooie locatie. Het resultaat is schitterend. We hebben de foto’s ontvangen in super kwaliteit! We zijn er erg blij mee. Nogmaals bedankt!”
– Jaimie & Harmen

“Wat een gezellige middag hebben we gehad! Mitzi heeft veel leuke ideeën en maakt het voor de kindjes een feestje. We hebben prachtige foto’s erbij! Dank je wel lieve Mitzi”
– Marika den Dekker

“Wat hebben we een leuke fotoshoot gehad met Mitzi. Met ons gezinnetje op de foto. We zijn heel blij met de prachtige foto’s. Dank je wel. Een fotograaf die weet hoe je spontane foto’s maakt!”
– Chantal Verschiere-de Koeijer

“Wat een ontzettende prachtige foto’s heeft Mitzi van mijn dochter gemaakt, super leuke en gezellige shoot gehad! Hartstikke bedankt Mitzi!”
– Nidia Dijkema Cruz Villicaña

“Mitzi heeft heel mooie foto’s gemaakt van onze tweeling van toen 4 maanden oud. Met haar professionele opstelling en vriendelijke, kindgerichte benadering zorgde ze ervoor dat de jongens prachtig op de foto staan. Ze maakte foto’s in verschillende opstellingen, samen maar ook apart. De baby’s waren allebei erg op hun gemak bij haar en dat leverde prachtige plaatjes op. Twee dagen later hadden we de bewerkte foto’s al binnen. Voor mooie foto’s van je kinderen zou ik Mitzi zeker aanraden.”
– Marloes van Benten

“Mitzi is een enthousiaste, creatieve en meedenkende fotograaf. Ze laat je op je gemak voelen en maakt dan de mooiste foto’s. Onze kinderen konden lekker zichzelf zijn en tijdens het spelen maakte ze de foto’s. Geen strak geposeerde foto’s, maar gewoon precies zoals ze/wij zijn.”
– Thomas en Marieke Kramer

“Mitzi is een hele lieve, geduldige en professionele fotografe. Ze laat de kinderen op hun gemak voelen. Mitzi laat je vrij in je eigen wensen en heeft zelf ook leuke creatieve aanvullingen en/of ideeën. Alles om een prachtig resultaat te behalen.
Wij komen zeker terug!”

– Ashley

“Super lieve fotograaf. Kindjes waren totaal op hun gemak en daardoor ook heel mooie foto’s.
Enorm blij met het resultaat van deze kerstshoot en komen zeker nog eens terug voor een shoot bij Mitzi.”

– Nienke de Klerk

“Wat is Mitzi een enthousiaste en lieve fotograaf! We hebben in januari buiten een zwangerschapshoot door haar laten maken. Mitzi komt met leuke en creatieve ideeën. Ze werkte tijdens deze shoot efficient en handelde secuur, maar ook vlot. Dit was erg fijn gezien de lage temperatuur. Door haar mooie zwangerschapsjurken voelde ik me net een prinses. De resultaten zijn prachtig. We zijn er erg blij mee!”
– Sarah Beeke

“2 verschillende shoots gedaan bij Mitzi en heel blij mee! Binnenkort ook onze newborn foto’s! Ze is lief, rustig en professioneel en je komt op de foto zoals je bent en zoals je gezin is :)”
– Melissa Minnaard

” Super leuke foto’s laten maken door mitzi! Wat stelde ze onze zoon op zijn gemak. In het begin heel erg verlegen daarna helemaal los!”
– Cora Walhout

“Onwijs fijne korte shoot gehad voor mijn dochtertje van 15 maanden. Mitzi stelde haar erg op haar gemak met als resultaat hele mooie portretfoto’s. Communicatie verliep ook heel soepel, oftewel een hele fijne samenwerking met erg mooie foto’s. Ik zou haar zeker aanbevelen!”
– Anniek Meulenberg

“Super fijne zwangerschaps fotoshoot gehad met Mitzi!
Ze was heel geduldig met onze 2 jarige en net zo leuk met die van 12.
De foto’s zijn echt prachtig geworden. En ik voelde mij ook echt op mijn gemak. Dat is terug te zien op de foto’s.
Absolute aanrader! Heel erg bedankt Mitzi!!!”

– Ellen Belde

” We zijn heel erg blij met de mooie foto’s die we van Mitzi hebben ontvangen. Ze wist ons op de shoot erg op ons gemak te stellen.”
– Marthe Zink

“Naast dat Mitzi professioneel is, is ze ook een ontzettende leuke meid. Ze weet je gelijk op je gemak te stellen en in de juiste pose voor de camera te krijgen. Het resultaat is echt prachtig! Ik heb er een favoriete fotografe bij.”
– Fanny Rodriquez