Hoi!

Ik ben Mitzi Clarijs, 34 jaar, getrouwd met mijn lieve man Justin en mama van onze heerlijke zoon Tim (4).
Wij wonen met veel plezier in het mooie Goes.

Ik heb altijd fotografie als hobby gehad maar toen ik eind 2019 merkte dat ik meer zocht dan ik uit mijn toenmalige baan haalde, ben ik mezelf gaan afvragen; Waar word ik nou écht gelukkig van? Dat antwoord was niet zo heel erg moeilijk!

Ik heb mij toen ingeschreven bij de Fotovakschool in Rotterdam en heb hier met succes de basisopleiding afgerond. Verder heb ik meerdere workshops gevolgd voor zowel fotografie als beeldbewerking en blijf mij hier ook in verdiepen.

Mijn stijl zou ik zelf omschrijven als romantisch, zacht en met oog voor detail. Ik hou erg van het vastleggen van spontane momentjes op mooie buitenlocaties. Maar aan de andere kant geniet ik ook enorm van het creatieve in de studio.

Sinds het najaar van 2020 heb ik op de tweede verdieping van mijn woning een studio gerealiseerd. Hiermee ben ik nog meer allround en kunnen er verschillende shoots binnen plaatsvinden.

Niets is voor mij waardevoller dan wanneer de mensen zich bij mij op hun gemak voelen, dit maakt de foto’s al zoveel mooier! Ik kan enorm blij worden wanneer men tevreden is met de beelden van zichzelf en de mensen waarvan ze houden.

“It’s one thing to make a picture
of what a person looks like,
it’s another thing to make
a portrait of who they are.”
– Paul Caponigro

Heb je ook zin gekregen in een fotoshoot? Neem gerust contact op voor meer informatie!
Liefs,