Hoi!

Ik ben Mitzi Clarijs, 34 jaar, getrouwd met mijn lieve man Justin, mama van onze heerlijke zoons Tim (5) en Roan (april 2022).
Wij wonen met veel plezier in het mooie Goes.

Ik heb altijd fotografie als hobby gehad maar toen ik eind 2019 merkte dat ik meer zocht dan ik uit mijn toenmalige baan haalde, ben ik mezelf gaan afvragen; Waar word ik nou écht gelukkig van? Dat antwoord was niet zo heel erg moeilijk!

Ik heb mij toen ingeschreven bij de Fotovakschool in Rotterdam en heb hier met succes de basisopleiding afgerond. Verder heb ik meerdere workshops gevolgd voor zowel fotografie als beeldbewerking en blijf mij hier ook in verdiepen.

Mijn stijl zou ik zelf omschrijven als zacht, met oog voor detail en soms met een beetje meer power en drama. Ik hou erg van het maken van prachtige beelden in mijn studio. Maar aan de andere kant geniet ik ook enorm van het vastleggen van spontane momentjes op mooie buitenlocaties.

Sinds het najaar van 2020 heb ik op de tweede verdieping van mijn woning een studio gerealiseerd. Hiermee ben ik nog meer allround en kunnen er verschillende shoots binnen plaatsvinden.

Niets is voor mij waardevoller dan wanneer de mensen zich bij mij op hun gemak voelen, dit maakt de foto’s al zoveel mooier! Ik kan enorm blij worden wanneer men tevreden is met de beelden van zichzelf en de mensen waarvan ze houden.

“It’s one thing to make a picture
of what a person looks like,
it’s another thing to make
a portrait of who they are.”
– Paul Caponigro

Heb je ook zin gekregen in een fotoshoot? Neem gerust contact op voor meer informatie!
Liefs,  Helaas komen mijn e-mails wel eens in de spam. Ik reageer altijd dus controleer ook even je spam map.
  Gebaseerd op 51 recensies.
  Amira Seif
  Amira Seif
  20/02/2022
  Geverifieerd
  Super blij met mijn zwangerschapshoot foto's! toen ik haar fotos voor het eerst voorbij zag komen dacht ik gelijk, daar wil ik mijn zwangerschap ook bij vast leggen! Heel veel keuze uit verschillende geweldige jurken en accessoires en je hoeft niet bang te zijn dat je niet weet hoe je moet gaan staan want daar wordt je tot in de puntjes bij geholpen!
  Annika
  Annika
  18/02/2022
  Geverifieerd
  Heel erg blij met de foto's! Dierbaar om zulke momenten vast te leggen. Zowel van je zwangerschap als van je baby'tje. Ook samen als gezin op foto. Mitzi stelt iedereen op z'n gemak. Ook broertjes/zusjes die foto's maken spannend vinden of niet zo leuk. Zit altijd een geslaagd resultaat bij. Een selectie maken is eigenlijk niet te doen, alles is mooi vastgelegd. Dankjewel voor de mooie herinneringen!
  Inge Rentmeester
  Inge Rentmeester
  08/02/2022
  Geverifieerd
  Wat een toffe foto’s maakt deze vrouw! Zeker een dikke aanrader om uit je comfort zone te stappen want als er iemand je op je gemak stelt is het Mitzi wel!!
  Wendy Slabbekoorn
  Wendy Slabbekoorn
  22/01/2022
  Geverifieerd
  In 1 woord, GEWELDIG. Tijdens de shoot enorm genoten, ze stelt je op je gemak en haalt onzekerheden weg. Het resultaat is echt geweldig, wat een prachtige foto's!
  Wendy Harmsen
  Wendy Harmsen
  15/01/2022
  Geverifieerd
  Heel erg blij met de foto's die ze van onze pasgeboren dochter en gezin heeft gemaakt. Mitzi is erg goed in haar werk.
  Demi Brouwer
  Demi Brouwer
  09/12/2021
  Geverifieerd
  Wij zijn ontzettend blij met de prachtige newborn foto's van ons gezinnetje. Mitzi zorgde voor een ontspannen sfeer, heeft leuke ideeën en veel verschillende materialen in haar studio (wrapdoeken, haarbandjes etc) waar we uit konden kiezen om te gebruiken tijdens de shoot. Ik kan Mitzi zeker aanbevelen.
  Manon Capello
  Manon Capello
  07/12/2021
  Geverifieerd
  Een prachtige zwangerschapsshoot laten doen bij Mitzi! Echt een hele grote aanrader om je zwangerschap op een bijzondere manier te laten vastleggen. Heel erg bedankt voor de mooie foto’s! 😘
  merel joval
  merel joval
  11/11/2021
  Geverifieerd
  Ik raad iedereen deze fotograaf aan, ik heb mijn zwangerschapsshoot hier gedaan en het zijn prachtige foto's geworden. Mitzi stelt je heel erg op je gemak waardoor er mooie foto's ontstaan.
  Sandra Dekker
  Sandra Dekker
  05/11/2021
  Geverifieerd
  Wat de fotoshoot door Mitzi zo bijzonder maakte, was het feit dat het zo spontaan verliep. Dat zie je ook direct aan de resultaten: geen stijve "statieportretten", maar vrolijke, speelse foto's. Fijn ook dat bijna alle combinaties (mama-papa-baby-oma) in de shoot zaten. Dankjewel voor de prachtige foto's, Mitzi!